Ēdienkarte

Uzkodas

Liellopa stobra kauls, liellopa tartars, pasniegts ar rudzu maizi un kapātiem zaļumiem 9.20
Marinēta siļķe ar rudzu maizes biezpiena kārtojumu un ceptiem kartupeļiem 8.20
Cepts kazas siers ar biešu balzāmetiķa biezeni un marinētiem āboliem 10.70
Laša tartars ar dillēs marinētu gurķi un sparģeli 11.20
Liellopa filejas karpačo ar 18 mēnešus izturētu Comte sieu un ciedru riekstiem 12.60

Salāti

Romiešu lapu salāti ar cēzara mērci / Ar vistu


Romiešu lapu salāti ar cēzara mērci / Ar garnelēm


Romiešu lapu salāti ar cēzara mērci / Ar liellopa fileju

 

7,50
10,20
10,20

Kūpinātas pīles salāti ar marinētu kolrābi, iejaukti dzērveņu balzāmetiķi

 

8,20

Lapu salāti ar grilētām tīģergarnelēm, mango un vasabi majonēzi

 

11,80

Pastas

Pasta "Carbonara"

 

 

10.20
Risotto ar topinambūriem un grauzdzētiem makadāmijas riekstiem 10.90

Lazanja ar tomātiem un pētersiļu salātiem

 

7.20

Zupas

Baraviku buljonzupa ar fondi sieru un ziemas saknēm 7,90
Tom yum  zupa ar jūras veltēm 10,90
Franču sīpolzupa ar ceptu bageti un Comte sieru 7,20

Bērnu ēdienkarte

Vistas fileja ar kartupeļiem fri 5,90
Teļa gaļas frikadeles ar kartupeļu biezeni 5,90
Vistas nageti 5,90

Picas 30cm/22cm

Margarita(picas mērce, mocarella)

 

7,90 / 4,60

Četru sieru( mocarella,m parmezāns, danablu, brie)

 

9,35 / 6,00

Pica salami/čirīzo

 

9.60 / 5.80

Pica ar parmas šķiņķi un rukolu

 

10,20 / 6.50

Pica ar garnelēm un maskarpones sieru

 

12,60 / 7,10

Pica ar kūpinātu šķiņķi 

 

8,85 / 4,90

BBQ ( Mārupiešu iecienītā)

 

9,85 / 6,20

Pica ar vistu un ananasiem

 

9,35 / 5,50

Saldā pica ar ābolu biezeni un zefīru

 

9.60 / 5.80

Pica karpačo ar liellopa fileju

 

13.90 / 8.10

 Pamatēdieni

Ķirbja kroketes ar ceptu tofu sieru un sēņu Veloute mērci

 

 

 

 

10.80

 

 

Kukurūzas cāļa krūtiņa ar ceptiem zilajiem kartupeļiem, puraviem, stepes baravikām un siera mērci

 

 

 

11.70

 

 

   

Cūkgaļas ribiņas BBQ marinādē ar kartupeļiem un sviestā ceptu kukurūzu

 

 

 

 

12,70

 

 

Liellopa gaļas burgers ar frī kartupeļiem un BBQ mērci

 

 

 

 

11.20

 

 

   

Tvaicēta. cepta laša fileja ar sēpijas risotto un dārzeņiem

 

 

 

13.80
   
   

Konfitēta pīles puse, pasnbiegta ar štovētiem kāpostiem un krāsnī ceptu kartupeli (divām personām)

 

 

 

24.00

 

 

   

Jēra ramp steiks ar ceptiem baklažāniem, aunazirņiem un ziemas saknēm

 

 

 

 

17.20

 

 

   

Liellopa filejas steiks ar ceptu kartupeļu biezeni un ziemas saknēm

 

 

 

24.00

 

 

   
   

Cepta zandarta fileja ar zaļo zirnīšu un piparmētru biezeni un baltvīna mērci

 

 

 

 

14.20

 

 

   

 

Deserti

Ābolu štrūdele ar sāļās karameles saldējumu un ceptām mandelēm

 

 

5,50
   

Baltās šokolādes pistāciju siera kūka

 

 

6,00
   

Avokādo kūka ar datelēm un kokosriekstu medu

 

 

5.50
   

Šokolādes lavas kūka ar balto šokolādi un citrusu sorbertu

 

 

 

6.50