Ēdienkarte

Uzkodas 2 personām

32. augusta antipasta (olīvas, procshutto, Brie , Dor Blu, artišoki, kaltēti ķirštomāti, parmezāns, salami un kazas siers) 24,80
Dažādu veidu olīvu izlase ar pašmāju grissini 8,20
Pašcepta itāļu maize ar kaltētiem ķirštomātiem, baziliku un mocarella sieru 5,20 
Dažādu garšu pastētes ar svaigi ceptu maizi (olīvu, kūpināta laša, sēņu, baklažānu pastētes) 8,20
Zivju plate (mazsālīts lasis, astoņkājis, mīdijas, tuncis, garneles) 18,80

Salāti

32. augusta Cēzars ar vistu, romiešu lapām ,parmezāna sieru un ķirštomātiem 6,80
32. augusta Cēzars ar garnelēm, romiešu lapu salāti ar sviestā ceptām tīģergarnelēm 8,70
Lapu salāti ar wasabi majonēzi, grilētu mango, avokado, un tīģergarnelēm 8,70
Dažādu lapu salāti ar siltu tunci, austeru mērci, grauzdētiem ciedru riekstiem un parmezāna sieru 10,80
1904. gada Olivjē salāti 32. augusta izpildijumā (Piles gaļas konfits,diļļu majonēze, paipalu olas, foreles ikri, sarkanvīna želeja,vēžu astes, gurķis, liellopa mēle, kaper ogas) 11,80

Uzkodas

Pildīti kalmāri ar dārzeņiem un čorizo, pasniegti ar ‘’Tom Yum” buljonu un kukurūzas vālītēm 8,20
Mīdijas sautētas baltvīnā ar kartupeļu fritiem, melno lavas sāli un safrāna – ķiploka majonēzi 14,60
Karamelizēta stobra kaula smadzene, grauzdēta ciabatta, olas kūltenis ar trifeļu eļļu un zaļumu salātiem 7,60
Burrata ar ķiršu tomātu salātiem, piparmētru pesto, svaigām zemenēm un balzāmetiķa krēmu 7,80
Liellopa gaļas karpačo ar lēni gatavotu olas dzeltenumu, graudu sinpēm, kaltētiem tomātiem un parmezāna čipsiem 9,60

Zupas

Zivju zupa ar vēžiem 6,80
Liellopa gaļas zupa ar pērļu grubām 6,50
Meža sēņu krēmzupa 8,40

Pasta / Rissoto

Tagliatelle ar bekonu, vistu un sēnēm 7,20
Rissoto ar omāru mērci un jūras veltēm 12,40
Ravioli ar seņu pildījumu, pastinaku un parmezānu 7,40

Tartari

Liellopa tartars ar sinepju mērci, kornišoniem un kartupeļu čipsiem 9,60
Laša tartars ar foreles ikriem, melniem grauzdiņiem 7,80
Tunča tartars ar “wasabi”-avokado mussu 9,80
Astoņkāja tartars ar tomātiem un frisē salātiem 7,80

Pamatēdieni

Liellopa filejas steiks/Jostas daļas steiks ar kartupeļu biezeni, brokoļiem un trifeļu sviestu 24,50
Laša ”Kulebyaka” ar spinātiem, biešu humusu, sparģeļiem, tecināto skābo krējumu ar moivas ikriem 11,20
Akmens asaris ar sviestā ceptiem kartupeļu ņokī, spinātu-jūrasvelšu frikase un baltvīna mērci 14,60
“Barbarie” pīles krūtiņa ar burkānu-smiltsērkšķu biezeni,karamelizētiem medū dārzeņiem un lēcām 13,80
Liellopa burgers ar pašmāju ciabatas maizi, mājas frittiem un tartar mēci 8,90
Teļa vaigi sautēti sarkanvīna, ar pērļu grūbu orzotto un ceptām šimej sēnem 12,60
Grilētas cūkgaļas ribiņas ar kartupeļu-salvijas kroketēm, sīpolu marmelādes biezeni un sīpollociņiem 12,80
Jēra gaļas Rump Steiks ar baklažānu biezeni, garšaugu bulguru, koreandru un sarkanvīna mērci 15,40
Astoņkājis ar jauniem kartupeļiem, čorizo, kraukšķīgām jūras zālēm un “Salsa Verde” mērci 11,40

Picas

Margarita (polpa mērce, mocarella) 7,40
Četru sieru (polpa mērce, mocarella, parmezāns, Danablu, Brie) 8,90
Caprikosa (polpa mērce, mocarella, šķinķis, sēnes, olīvas, artišoki, olas dzeltenums) 10,20
Parma ar rukolu (polpa mērce, mocarella, proscuitto, rukola, saulē kaltēti tomāti)  9,40
Pica ar lasi, kazas sieru un papriku (polpa mērce, mocarella, lasis, paprika, kazas siers) 9,80
Chorizo (polpa mērce, mocarella, pikantais salami) 8,20
Sķinķa (polpa mērce, mocarella, šķinķis) 8,20
Barbekju (polpa mērce, mocarella, tomāti, kūpināta vista, čedars, bekons, BBQ mērce, karamelizēti sīpoli) 8,80
Ar vistu ananāsiem (polpa mērce, mocarella, vistas fileja, ananāsi) 8,80
Pica ar jūras veltēm (polpa mērce, mozarella, dažādas jūras veltes) 12,20

Piedevas (3,50)

  • Kartupeļu biezenis
  • Jauni kartupeļi
  • Grillēti dārzeņi
  • Svaigi dārzeņi
  • Frī kartupeļi